PSK Televizní jednotka Ego - Dub Evoke

Produkt PSK Televizní jednotka Ego - Dub Evoke z kategorie tv stolky od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 2559 Kč. Celý popis 2559 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Moderní televizní stolek Ego ze stejnojmenné kolekce nábytku v kombinaci dvou dekorů Dub Evoke/Grafit se systém otevírání dvířek a zásuvek pomocí push to open uchvátí všechny milovníky nadčasových a praktických řešení. 

Televizní stolek je široký 113 cm, nabízí praktický úložný prostor v podobě dvou zásuvek a jedné otevřené police, která může posloužit jako místo pro Váš set-top box, přehrávač nebo herní konzoly. 

Každý kus nábytku z kolekce EGO je trendové řešení pro každou domácnost, barevní provedení Dub Evoke/Grafit zaujme především svou kresbou masivního dubu. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm. Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomoci systému push to open (bezúchytkový systém otevíraní).

* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

 

Vlastnosti produktu

Celková hloubka:39 cm
Celková šířka:113 cm
Materiál:MDF, ABS
Tloušťka dřevotřískové desky:16 mm
Dekor:Dub Evoke, Grafit
Systém otevírání dvířek a zásuvek:Push to open
Celková výška:46 cm
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek