PSK Televizní skříňka NATURAL, Písková/Scandi 158 cm

Sleva Novinka
Produkt PSK Televizní skříňka NATURAL, Písková/Scandi 158 cm z kategorie tv stolky od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 3749 Kč. Celý popis 3749 Kč 4139 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní televizní stolek NATURAL. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením jedinečných moderních a přírodních prvků v dekoru Písková/Scandi vysokými dřevěnými nohami a zlatými úchytky pro snadné otevírání a zavírání dvířek.

Televizní skříňka je široká 158 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě tří uzavřených skříněk. 

Každý kus nábytku z kolekce NATURAL je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých dřevěných nohou. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Písková/Scandi .

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí zlatých úchytků.

ROZMĚRY TELEVIZNÍ SKŘÍŇKY:

Televizní skříňka je součástí kolekce NATURAL, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá z televizní skříňky, tří komod ve dvou velikostech (106 a 158 cm), knihovny/regálu a nočního stolku.

Kolekce NATURAL je dostupná také v dekoru:


Eukalyptus 
Scandi


BARVA DEKORU - Písková/Scandi:


Písková

Scandi


* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Montáž:Dodáváno v demontu
Dekor:Písková, Scandi
Počet dveří:3
Závěsná:NE
Nohy:Dřevo
Způsob otevírání a zavírání dvířek:Úchytky
Materiál:Lamino
Celková výška:52 cm
Celková hloubka:38 cm
Celková šířka:158 cm
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek