PSK Televizní skříňka SANTAL, Černá/Dub Votan 154 cm

Produkt PSK Televizní skříňka SANTAL, Černá/Dub Votan 154 cm z kategorie tv stolky od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 6739 Kč. Celý popis 6739 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní televizní stolek SANTAL. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením jedinečných moderních a přírodních prvků v dekoru Černá/Dub Votan vysokými kovovými nohami a vybaven systémem push to open pro snadné otevírání a zavírání dvířek.

Televizní skříňka je široká 158 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě dvou uzavřených skříněk a jedné uzavřené police. Nábytek je osvětlen pomocí LED osvětlení. 

Každý kus nábytku z kolekce SANTAL je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých kovových nohou. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Černá/Dub Votan.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí systému push to open.

ROZMĚRY TELEVIZNÍ SKŘÍŇKY:

Televizní skříňka je součástí kolekce SANTAL, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá z televizní skříňky, dvou vitrínových skříň jedné velikosti (104 cm), tří komod ve dvou velikostech (154 a 104 cm) a nočního stolku.


BARVA DEKORU - Černá/Dub Votan:


Černá

Dub Votan


* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Montáž:Dodáváno v demontu
Dekor:Černá
Celková výška:56 cm
Počet dveří:3
Počet polic:1
Závěsná:NE
Nohy:Kov
Způsob otevírání a zavírání dvířek:Push to open
Materiál:Lamino
Celková hloubka:38 cm
Celková šířka:154 cm
Dekor:Dub Votan
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek