PSK Televizní stolek PORO, Dub Riviera/Bílá 160 cm

Produkt PSK Televizní stolek PORO, Dub Riviera/Bílá 160 cm z kategorie sestava poro od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 3469 Kč. Celý popis 3469 Kč 4158 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní televizní stolek PORO. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením jedinečných přírodních a moderních prvků v dekoru Dub Riviera/Bílá kovovými úchytkami. 

Televizní stolek je široký 160 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě dvou skříněk a jedné otevřené police. 

Každý kus nábytku z kolekce PORO je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých dřevěných nohou. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Dub Riviera/Bílá.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí kovových úchytek.

ROZMĚRY TELEVIZNÍHO STOLKU:


Televizní skříňka je součástí kolekce PORO, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá ze dvou televizních stolků ve velikosti (107 a 160 cm), police, dvou vitrínových skříň ve velikostech (50 a 90 cm), tří komod ve dvou velikostech (107 a 160 cm), šatní skříně, jídelního stolu, konferenčního stolku a předsíňově stěny.


BARVA DEKORU - Dub Riviera/Bílá:


Bílá

Dub Riviera


* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Počet kartónů:2
Montáž:Dodáváno v demontu
Materiál:Lamino
Celková výška:50 cm
Celková šířka:160 cm
Celková hloubka:40 cm
Dekor:Bílá
Dekor:Dub Riviera
Počet dveří:2
Počet polic:1
Závěsná:NE
Nohy:Dřevo
Způsob otevírání a zavírání dvířek:Úchytky
Ean: 0078 Značka: PSK Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek