PSK Vitrína Poro - Dub Riviera / Bílá

Produkt PSK Vitrína Poro - Dub Riviera / Bílá z kategorie vitríny od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 5052 Kč. Celý popis 5052 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vitrínová skříň Poro ze stejnojmenné kolekce nábytku v dekoru dřeva Dub Riviera v kombinaci s bílým dekorem s dřevěnými nohy a stříbrnými kovovými úchytky se hodí do moderně zařízených místností se světlými prvky. 

Vitrínová skříň je široká 90 cm, nabízí praktický úložný prostor v podobě dvou uzavřených polic za plnými dvířky a prosklené části, kde se nacházejí tři police.

Každý kus nábytku z kolekce Poro je umístěn na stabilních dřevěných nohách. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru dřeva Dub Rivera v kombinaci s bílým dekorem.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou, které se otevírají pomocí stříbrných kovových úchytků. 

* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého. 

Vlastnosti produktu

Celková hloubka:40 cm
Celková šířka:90 cm
Celková výška:134 cm
Materiál:MDF, ABS
Tloušťka dřevotřískové desky:16 mm
Dekor:Dub Riviera, Bílá
Materiál nohou:Dřevo
Materiál úchytek:Kov
Ean: PWT90 Značka: PSK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek