PSK Vitrínová skříň DESANO, Dub Ribbeck/Černý kámen 93 cm

Produkt PSK Vitrínová skříň DESANO, Dub Ribbeck/Černý kámen 93 cm z kategorie vitríny od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 5159 Kč. Celý popis 5159 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní vitrínová skříň DESANO. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením jedinečných přírodních a moderních prvků v dekoru Dub Ribbeck/Černý kámen s kovovým rámem a koženými úchytkami.

Vitrínová skříň je široká 93 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě tří polic v prosklené části a dvou uzavřených polic. 

Každý kus nábytku z kolekce DESANO je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých kovových nohou v černé barvě. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Dub Ribbeck/Černý kámen.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí kožených úchytek.

ROZMĚRY VITRÍNOVÉ SKŘÍNĚ:

Vitrínová skříň je součástí kolekce DESANO, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá z televizního stolku, tří komod ve třech velikostech (103, 153 a 154 cm), konferenčního stolku, dvou vitrínových skříň (53 a 93 cm) a police.

BARVA DEKORU - Dub Ribbeck/Černý kámen:


 Dub Ribeck

Černý kámen


* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Počet kartónů:2
Montáž:Dodáváno v demontu
Materiál:Lamino
Celková výška:133 cm
Celková šířka:93 cm
Celková hloubka:39 cm
Dekor:Dub Ribbeck
Dekor:Černý kámen
Počet dveří:2
Počet polic:5
Závěsná:NE
Nohy:Kov
Způsob otevírání a zavírání dvířek:Úchytky
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek