PSK Vitrínová skříň SELF, Dub Riviera 70 cm

Produkt PSK Vitrínová skříň SELF, Dub Riviera 70 cm z kategorie sestava self od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 4299 Kč. Celý popis 4299 Kč 4837 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní vitrínové skříně SELF. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením moderních prvků v dekoru Dub Riviera kovovými úchytky. 

Vitrínová skříň je široké 70 cm, nabízí dostatek úložného prostoru v podobě tří polic v prosklené části a jedné uzavřené police za dvířky. 

V příplatkovém parametru je možnost zakoupit LED osvětlení.

Každý kus nábytku z kolekce SELF je velice stabilní. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Dub Riviera.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí kovových úchytků

ROZMĚRY VITRÍNOVÉ SKŘÍNĚ:

Vitrínová skříň je součástí kolekce SELF, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá z televizního stolku a police, vitrínové skříně, tří komod v různých velikostech (120, 155 a 200 cm), jídelní stolu, šatní skříně a konferenčního stolku.


Kolekce SELF
 je dostupná také v dekoru:


Dub Country

BARVA DEKORU - Dub Riviera:


Dub Riviera

* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Počet kartónů:2
Montáž:Dodáváno v demontu
Materiál:Lamino
Celková výška:197 cm
Celková šířka:70 cm
Celková hloubka:37 cm
Dekor:Dub Riviera
Počet dveří:2
Počet polic:5
Způsob otevírání a zavírání dvířek:Úchytky
Ean: 0544 Značka: PSK Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek