PSK Závěsná skříňka ERIS, Bílá 60 cm

Produkt PSK Závěsná skříňka ERIS, Bílá 60 cm z kategorie sestava eris od výrobce PSK najdete na BeaKids.cz za 2011 Kč. Celý popis 2011 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si nejen moderní, ale také funkční kus nábytku, který se stane středobodem Vašeho obývacího pokoje - moderní závěsná skříňka ERIS. Tento kousek nábytku je dokonalým spojením jedinečných přírodních a moderních prvků v dekoru Bílá.

Závěsná skříňka je široká 60 cm, nabízí dostatek úložného prostoru.

Každý kus nábytku z kolekce ERIS je velice stabilní, jelikož je umístěn na vysokých kovových nohou v černé barvě. Korpus je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 16 mm v dekoru Bílá.

Dvířka a zásuvky jsou zpracovány z pevné MDF desky zakončeny odolnou ABS dýhou s tichým zavíráním. Dvířka a zásuvky se otevírají pomocí bezúchytového otevírání pomocí horní hrany.

ROZMĚRY ZÁVĚSNÉ SKŘÍŇKY:

Závěsná skříňka je součástí kolekce ERIS, která ve svém systému obsahuje více druhů produktů, které můžete použít samostatně nebo je libovolně kombinovat i s jiným nábytkem z naší nabídky. 

Celá kolekce se skládá ze závěsných skříněk tří velikostí (30, 60 a 90 cm), tří komod ve dvou velikostech (120 a 180 cm), stolku a konferenčního stolku, regálu a televizních skříněk (120 cm).


Kolekce ERIS
 je dostupná také v dekoru:


Grafit
Dub Artisan


BARVA DEKORU - Bílá:


 Bílá


* Nábytek je dodáván v demontovaném stavu, součástí balení je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku, včetně přehledného návodu, díky němuž bude složení hračka pro každého.

Vlastnosti produktu

Počet kartónů:1
Montáž:Dodáváno v demontu
Materiál:Lamino
Celková výška:31 cm
Celková šířka:60 cm
Celková hloubka:37 cm
Dekor:Bílá
Závěsná:ANO
Značka: PSK Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek