Silniční válec

Produkt Silniční válec z kategorie malí kutilové od výrobce Stanley Jr. najdete na BeaKids.cz za 669 Kč. Celý popis 669 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kreativní stavebnice od Stanley Jr. - Silniční válec. Díky ní mohou děti rozvíjet svou koordinaci ruka-oko, jemnou motoriku, schopnost řešit problémy a kreativitu.
 
Silniční válec je snadno rozložitelný a složitelný, ideální pro děti od 3 let.

Kompletní 25dílná sada obsahuje nářadí a figurku, a je určena jak pro kluky, tak pro holky. Stavebnice je vyrobena z netoxického ABS plastu a lze ji kombinovat s dalšími sady.

Pomocí přiloženého plastového šroubováku/klíče mohou děti snadno rozložit a složit válec zpět. Silniční válec má nastavitelnou hřídel, otočné rameno a střešní přístup do kabiny.


STANLEY Jr®
je značka s více než 170 lety zkušeností v dodávání profesionálního nářadí po celém světě. S ohledem na budoucí generace kutilů jsme vytvořili speciální dětskou řadu. Naše malé nástroje a kreativní projekty rozvíjejí koordinaci ruky a oka, manuální zručnost, schopnost řešit problémy a podporují kreativitu. Rodiče a děti se mohou společně ponořit do světa nástrojů a stavět projekty, na které budou pyšní. Naše kompletní řada nářadí, dřevěných stavebnic a hraček je navržena tak, aby podpořila rozvíjející se mysl a dovednosti vašeho dítěte.
Ean: 7290017511139 Značka: Stanley Jr. Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek