STA Dětská postel Irina 180/80 bílá

Produkt STA Dětská postel Irina 180/80 bílá z kategorie dětské postýlky od výrobce STA najdete na BeaKids.cz za 2969 Kč. Celý popis 2969 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětská postel Irina je určena pro starší děti a je vybavena ochrannou bariérkou, která zabraňuje pádu dítěte. Bariérku lze připevnit na libovolnou stranu postele a je možné ji demontovat podle potřeby. Tato postel je vyrobena z masivního borovicového dřeva a má zaoblené rohy z důvodu bezpečnosti. Postel je lakována nezávadným ekologickým lakem, vhodným pro styk s dítětem. Součástí postele je také pevný a stabilní laťkový rošt. Díky sníženému prahu je postel vhodná i pro nejmenší děti.

ROZMĚRY POSTELE - 180 x 80 CM

Rozměr postele 180 x 80 cm je optimální pro zařízení dětského pokoje - tato velikost je o něco větší než standardní rozměry běžných dětských postelí. Tato velikost postele je obvykle vhodná pro starší děti od přibližně 6 let a výše. Rozšířená šířka postele může být užitečná, když děti rostou a potřebují více místa.

Všechny rozměry jsou uvedeny v centimetrech s tolerancí +/- 5 cm.

DEKOR DŘEVA - BÍLÁ

Bílá barva je jednou z nejčastěji používaných barev v interiéru. Je považována za neutrální a čistou barvu, která dodává prostoru svěží a vzdušný vzhled. Bílá barva se také snadno kombinuje s dalšími barvami a materiály, což z ní činí všestrannou volbu pro různé styly interiéru. Bílá barva také může vizuálně zvětšit prostor, což ji činí ideální volbou pro menší místnosti. Kromě toho bílá barva evokuje klid a harmonii, což může být prospěšné pro kvalitu spánku a relaxaci.

ZPRACOVÁNÍ - LAKOVANÁ POSTEL

Lakovaná postel je jednou z nejodolnějších a nejtrvanlivějších typů postelí. Její povrch je ošetřen vrstvou laku, který zvyšuje její odolnost a chrání ji před mechanickým poškozením a jinými vnějšími vlivy. Výhodou lakované postele je snadná údržba, stačí ji otřít pouze navlhčeným hadříkem nebo speciálním přípravkem na ošetření nábytku. Díky lakovanému povrchu lze snadno odstranit prach, nečistoty nebo skvrny, což z ní činí populární volbu pro mnoho lidí. Výhody, které nabízí lakovaná postel, zahrnují dlouhou životnost, odolnost a snadnou údržbu, což ji činí skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí užívat kvalitní spánek po mnoho let.

NOSNOST DĚTSKÉ POSTELE - 80 KG

Nosnost je základní parametr pro určení kolik hmotnosti může postel bezpečně unést. Nosnost postele závisí na mnoha faktorech - typ materiálu na výrobu rámu, kvalita kování a roštu nebo typ matrace.

Je důležité si uvědomit, že nosnost postele by měla být vyšší než hmotnost osoby, která bude v posteli spát. To zajišťuje, že postel bude schopna unést váhu osoby bezpečně a bez poškození. Nosnost postele je vždy určena výrobcem.

Rošt postele je tvořen 12 příčkami, které jsou spojeny textilií, příčky roštu jsou z masivu borovice. Mezery mezi příčkami jsou cca 8 cm. Při volbě matrace taštičkové a bonellové je nutné, aby mezera mezi rošty byla max. 3 cm. Proto doporučujeme při volbě takových matrací vložit do mezer mezi jednotlivými příčkami roštu další rošt, který tuto mezeru zmenší.

K této posteli doporučujeme zakoupit matraci o rozměrech 180 x 80 cm. Při objednávce postele máte možnost jednoduše vybrat matraci v příplatkovém parametru.

Dětská postel Irina 180/80 bílá

Dětská matrace MOLITAN 180 x 80 cm

Matrace je vyrobena z kvalitního molitanového materiálu o výšce 8 cm. Pro detailnější informace o matraci, prosím, klikněte na odkaz níže.
Dětská postel Irina 180/80 bílá

Dětská matrace POHANKA - MOLITAN - KOKOS 180 x 80 cm

Matrace je vyrobena z kvalitního molitanového materiálu, kokosové a pohankové vrstvy o výšce 10 cm. Pro detailnější informace o matraci, prosím, klikněte na odkaz níže..
Dětská postel Irina 180/80 bílá

Dětská zónová matrace KIRA 180 x 80 cm

Matrace je vyrobena z kvalitního molitanového materiálu a zónové HR pěny o výšce 9 cm. Pro detailnější informace, prosím, klikněte na odkaz níže.

K této posteli doporučujeme zakoupit chránič matrace. Při objednávce postele máte možnost jednoduše vybrat chránič matrace v příplatkovém parametru.

CHRÁNIČ MATRACE

Chránič matrace je ochranný prvek, který slouží k prodloužení životnosti matrace a zajištění lepší hygieny. Pomáhá chránit matraci před skvrnami způsobenými tekutinami, jako jsou například nápoje, pot nebo tělesné tekutiny. Některé chrániče matrací jsou vybaveny speciálními materiály, které brání pronikání prachu a alergenů do matrace. Chránič matrace funguje jako ochranný štít, který chrání matraci před opotřebením a prachem. Tím pomáhá prodlužovat životnost matrace a udržovat ji v co nejlepším stavu. Většina chráničů matrací je snadno odnímatelná a praná v pračce, což usnadňuje jejich údržbu.

K této posteli doporučujeme zakoupit úložný prostor ve formě šuplíku pod postel. Při objednávce postele máte možnost jednoduše vybrat šuplík v příplatkovém parametru.

ÚLOŽNÝ PROSTOR

Pokud Vás trápí nedostatek úložného prostoru v ložnici, skvělým řešením jsou šuplíky pod postel! Tyto šuplíky jsou vyrobeny z totožného materiálu a mají stejný dekor jako postel, takže bude skvěle ladit s celým interiérem. Šuplíky pod postel jsou ideálním řešením pro uskladnění oblečení, ložního prádla nebo sezónních věcí, které nepotřebujete každý den. Už nikdy se nemusíte trápit nedostatkem úložného prostoru a můžete si užívat čistý a uklizený vzhled Vaší ložnice.

Samotná montáž postele je velmi jednoduchá, kdy pomocí šroubů, zajišťovacích matic a dřevařských kolíků postavíte dvě čela postele proti sobě a vložíte mezi ně z každé boční strany bočnice, na kterých jsou zároveň namontovány podklady pro připevnění roštu.

BALENÍ OBSAHUJE

  • 1x zadní čelo u hlavy
  • 1x přední čelo u nohou
  • 2x bočnice
  • 1x laťový rošt
  • spojovací materiál
  • návod k sestavení postele

DALŠÍ INFORMACE

  • Postel je dodávaná bez matrace, polštáře, peřiny a povlečení.
  • Fotografie produktu je pouze ilustrační.
Značka: STA Prodejce: Luceda
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek