TPS Televizní skříňka KAMA KW 160cm, Dub Artisan/Černá

Sleva Novinka
Produkt TPS Televizní skříňka KAMA KW 160cm, Dub Artisan/Černá z kategorie tv stolky od výrobce TPS najdete na BeaKids.cz za 3666 Kč. Celý popis 3666 Kč 3899 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Moderní a elegantní televizní skříňka KAMA KW, která nabízí spoustu úložného prostoru, přinese nový lesk do Vašeho obývacího pokoje. Zvláštní a inovativní jsou její rytované dvířka imitující čtvercovaný vzor, což ji činí jedinečnou novinkou.

Elegance, vkus a nadčasový styl - to je to, co naše televizní skříňka nabízí! Co dělá tuto skříňku ještě výjimečnější? Kulaté kovové nohy s výškou 13 cm, které nejen dodávají celé konstrukci estetický vzhled, ale také zajišťují její stabilitu.

Praktické uspořádání televizní skříňky s otevřenou policí umožňuje pohodlné umístění zařízení a otvor v zadní části skříňky usnadňuje instalaci kabeláže. Praktická vrchní deska je perfektním místem pro televizi a dekorace. Televizní skříňka Vám pomůže s uspořádáním a snadnějším nalezením toho, co potřebujete.

Bezúchytkové dvířka pak zajišťují nejen pohodlné ovládání, ale také podtrhují modernistický styl interiéru. Díky systému PUSH-TO-OPEN se dvířka snadno otevřou po jemném stisknutí, díky mechanickému podpůrnému systému.

Televizní skříňka disponuje celkem dvěma dvířky, které poskytují dostatek úložného prostoru. A abychom zajistili, že náš nábytek splňuje vaše nároky na kvalitu, můžete se spolehnout na její velmi kvalitní provedení.

V balení najdete také návod k montáži, který vám usnadní sestavení této stylové a funkční komody.

MATERIÁL:

Korpus - dřevotříska laminovaná 16 mm. Dvířka - MDF deska tloušťky 18 mm, potažená melaminem, frézovaná, potažená fólií, Panty - kov s možností  nastavení

ROZMĚRY:

Hloubka: 40 cm
Šířka: 160 cm
Výška: 43 cm


ÚDRŽBA:

Povrch nábytku čistěte měkkou utěrkou. Nedoporučujeme používat silně působící chemikálie.

V BALÍČKU:

Návod k montáži a všechny potřebné montážní prvky.

Nábytek je dodáván v demontu pro vlastní montáž.

Vlastnosti produktu

Materiál:Lamino
Celková výška:43 cm
Celková šířka:160 cm
Celková hloubka:40 cm
Dekor:Černá
Dekor:Dub Artisan
Počet dveří:2
Počet zásuvek:1
Počet polic:1
Nohy:Kov
Povrch:Matný
Ean: 5904507205997 Značka: TPS Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek