Truhlice na hračky měsíc - bílá/ šalvěj

Produkt Truhlice na hračky měsíc - bílá/ šalvěj z kategorie úložné boxy pro děti od výrobce Ostatní najdete na BeaKids.cz za 1879 Kč. Celý popis 1879 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte v kouzelném světě hraček a dobrodružství s dětskou dřevěnou truhlicí na hračky. Tato rozkošná truhlice/box na hračky není jen místem pro uložení oblíbených hraček, ale také stylovým doplňkem do dětského pokoje. Děťátko na ní může navíc i sedět.

Je vyrobena z MDF.

Bílá barva truhly na hračky vytváří pocit harmonie v dětském pokoji. Její jednoduchý, ale elegantní design snadno zapadne do jakéhokoli stylu dětského pokoje a přinese do něj příjemnou atmosféru.

Kromě toho, tato truhlička není jen praktickým úložným řešením, ale také místem, kde vaše dítě objeví svou kreativitu a fantazii. Ideální na hračky, knihy nebo jiné drobnosti, které chcete mít rychle po ruce.

Udělejte si z dětského pokoje místo plné zábavy a útulnosti s naší dřevěnou truhličkou na hračky. Objednejte si ji ještě dnes a vytvořte vašemu malému dobrodruhovi nejkrásnější a nejpohodlnější prostor pro jeho hračky a poklady.

Rozměry:
- šířka: 63 cm
- výška: 45 cm
- hloubka: 30 cm

Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek