Výhodný set: korunka + lampa Miffy first lamp

Sleva Novinka
Produkt Výhodný set: korunka + lampa Miffy first lamp z kategorie dětské lampičky od výrobce MR MARIA najdete na BeaKids.cz za 2276 Kč. Celý popis 2276 Kč 2529 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Limitová zvýhodněná nabídka na Úžasný dárkový set: zajko lampa Miffy first lampa + silikonová korunky Miffy Celebrate.

Lampa je vyrobena z bezpečného a měkkého silikonu a díky teplému světlu působí velmi příjemně. Jeho bezpečnost spočívá v tom, že se nepřehřívá a to znamená, že vašemu hubeňourovi nehrozí riziko popálení.

Zajíček může být nedílnou součástí noci v náručí vašeho děťátka a ochrání jeho dětský pokojíček před tmou. Vaše děťátko si ho natolik zamiluje, že bude jeho společníkem na každém kroku. Jen si představte, jak by zpříjemnil království vašeho prcka nebo váš interiér.

Miffy First Lamp má výšku 30cm. Po nabití svítí i bez kabelu, max. doba nabíjení je 6 hodin. Jednoduché vypínání lampy je na zadní části zajíčka on / off. Po nabití lampa svítí cca 24 hod. Součástí balení je USB nabíjecí kabel.
Na spodní straně lampy je knoflík, kterým se ovládá intenzita svícení. Vaše děťátko si tak může nastavit světlo tak, jak mu to nejvíce vyhovuje (má několik úrovní svítivosti).

Čištění lampičky: zajka jemně stlačte aby se povolilo led světélko ze spodní části. Obal zajka lze prát v pračce nebo mýt v myčce nádobí samozřejmě na nízkých teplotách.

Famózní limitovaná edice silikonových korunek z dílny Mr. Maria. Miffy slaví nádherné 65. výročí a při této příležitosti byla vyrobena tato korunka, konkrétně návrhářem jménem Dick Bruno.

Součástí korunky je i čelenka. Díky tomu krásně drží na hlavičce dítěte. Může tak být součástí skvělých narozeninových oslav. Zároveň víte tuto Miffy korunku využít jako dekoraci k lampám: Miffy first lampa, Snuff a Boris. Vejde se i na jedno ouško pro Miffy S a Miffy XL lampu.

Značka: MR MARIA Prodejce: Lovel
35865
Produktů
503
Kategorií
168
Značek