4L Dětská vkládačka - oblékání postaviček

Produkt 4L Dětská vkládačka - oblékání postaviček z kategorie dětské vkládačky od výrobce 4L najdete na BeaKids.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Spojte hraní se vzděláváním a užijte si spoustu legrace! S touto hračkou si vyhrají jak holky tak kluci a možná, že ani rodiče neodolají a zkusí si alespoň na chvilku stát se módním guru!

Dřevěná vkládačka v perstrobarevném provedení obsahuje čtyři různé postavičky - lidské i zvířecí. Postavičky si můžete libovolně oblékat do různorodých šatiček, sukýnek, triček a kalhot. Děti se jistě kreativně vyřádí při vytváření nových outfitů.

Vkládáním oblečků do postavičky navíc procvičíte dětské prstíky a tím samozřejmě důležitou jemnou motoriku. Pro procvičení logiky můžete využít přiložené kartičky s předlohou. Hračka totiž navíc obsahuje šňůru s kolíčky, na které lze jednotlivé oblečky věšet. Oblečky můžete na šňůru pověsit také podle vlastní fantazie.

Po dokončení hraní všechny dílky jednoduše sbalíte do dřevěné krabičky. Budete tak mít jistotu, že se žádný kousek nikde neztratí a svou oblíbenou hru si děti klidně přenesou kamkoliv s sebou.

Vlastnosti produktu

Obsah balení:1× dřevěná krabička, 1× vkládačka s postavami, 2× dřevěná tyčka, 1× šňůra, 8× kolíček, 20× oboustranná kartička 42 ks oblečení
Rozměry dřevěné krabičky:31,7 × 14,5 × 2,7 cm
Materiál postaviček a oblečení:vrstvený lepený papír
Materiál krabičky:dřevo
Značka: 4L Prodejce: Luceda
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek