Dětská lampa Zajíček Miffy XL

Produkt Dětská lampa Zajíček Miffy XL z kategorie dětské lampičky od výrobce MR MARIA najdete na BeaKids.cz za 5391 Kč. Celý popis 5391 Kč 5391 Kč Ověřit dostupnost

Popis

*Starší verze této lampy, jejíž součástí byl dálkový ovladač se již nevyrábí od roku 2020. 
(V nabídce je už jen tato nová verze této lampy Zajka Miffy, jehož součástí je síťový kabel do elektriky s dotykovým tlačítkem umístěným na napájecím kabelu.)

Designová LED lampa Miffy tvaru zajka pochází z holandské dílny Mr Maria. Lampa je vyrobena z bezpečného a pevného materiálu a díky teplému světlu působí velmi příjemně.

Jeho bezpečnost spočívá v tom, že se nepřehřívá a to znamená, že vašemu děťátku nehrozí riziko popálení. Zajíček ochrání dětský pokojíček před tmou.

Lampa je dostupná ve čtyřech velikostech Miffy Mini (15 cm)Miffy First Lamp (30cm) svítí po nabití, max. doba nabíjení je 6 hodin, Lampa Miffy S (50 cm) a Lampa Miffy XL (80 cm) svítí jen tehdy, když jsou pomocí síťového kabelu napojeny v elektrice.

Součástí balení je síťový kabel do elektriky s dotykovým tlačítkem umístěným na napájecím kabelu.

Pomocí dotykového tlačítka se zajko jednoduše ovládá. Na tlačidku jsou umístěny tři dotykové tlačítka pomocí kterých lampu zapnete / vypnete nebo zvýšíte nebo snížíte úroveň jasu (k dispozici je šest nastavení jasu).

Lampa Miffy není dodávána s dálkovým ovladačem, ale můžete si soupravu Náhradní sady - dálkový ovladač pro lampy MR MARIA doobjednat zde.
Zakoupením dálkového ovladače si lampu doplníte o funkci časovače. Více informací se dočtete v popisu u produktu: Náhradní sada - dálkový ovladač pro lampy MR MARIA.

Čištění lampičky: zajka přetřete vlhkým hadříkem, dbejte nato aby se led části nedostaly do kontaktu s vodou.

Miffy se už těší k vašemu děťátku.

Značka: MR MARIA Prodejce: Lovel
35869
Produktů
517
Kategorií
167
Značek